Ekobilance - hodnocení životního cyklu výrobku - Fišerová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2000)
V práci byla zkoušena aplikace metody LCA - hodnocení životního cyklu výrobku. Za výrobek bylo vybráno pardubické pivo Pernštejn.
Eco-balance - life cycle assessment
Keywords: hodnocení životního cyklu; pivo Pernštejn