Zvýšení bezpečnosti vytipovaných přechodů pro chodce ve městě Pardubice - Urban, Martin (Univerzita Pardubice, 2017)
Předmětem práce je analýza a návrhy na zvýšení bezpečnosti vytipovaných přechodů pro chodce. Analýza je vyhodnocena pomocí navržené hodnotící metody. Na základě zjištěných nedostatků analýzou jsou zpracovány návrhy úprav. Oporou pro návrh opatření jsou příslušné platné právní předpisy.
Increase safety of chosen pedestrian crossings in Pardubice
Keywords: bezbariérovost; bezpečnost; Pardubice; právní předpisy; přechody pro chodce; barrier-free; legislation; Pardubice; pedestrian crossing