Kalkulace režijních nákladů - Mertlíková, Michaela (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce se zabývá kalkulací režijních nákladů v závodě Synthesia a vytváří podklady pro zhodnocení funkčnosti užívaného kalkulačního postupu.
Calculation of Overhead Costs
Keywords: kalkulace; režijní náklady; Synthesia Pardubice; výkony