Automatizace mini pivovaru - Vaníček, Kryštof (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá návrhem, stavbou domácího pivovaru a automatizací procesu výroby piva. Teoretická část se zabývá rozborem surovin a technologických procesů vaření piva, jejichž pochopení je důležité pro stavbu pivovaru a zautomatizování výroby. V praktické části je rozebrán návrh a konstrukce pivovaru včetně řídící jednotky, jejímž základem je mikrokontrolér Arduino.
Mini brewery control
Keywords: minipivovary; automatizace; regulace; topné těleso; Arduino; minibreweries; automation; regulation; heating element; Arduino