Školní plán mobility ZŠ Jana Palacha - Hruška, Matěj (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá dopravní dostupností základní školy Jana Palacha v Kutné Hoře. Cílem této práce je analýza dopravní situace v okolí školy a následný návrh opatření pro zlepšení dopravy do školy včetně alternativ šetrnějších k životnímu prostředí.
School mobility plan for ZŠ Jana Palacha
Keywords: školy; parkování; jízdní kola; žáci; bezpečnost; schools; parking; bicycles; pupils; safety