Návrh tras svozu komunálního odpadu ve Velkém Meziříčí - Běloch, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2014)
V bakalářské práci je řešena analýza právních předpisů zastřešujících problematiku spojenou s odpady (především zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů). Následně je analyzován současný stav tras, které jsou obsluhovány dle zkušeností a odhadu Technických služeb města Velké Meziříčí. Tato analýza je prvním krokem k vytvoření svozového řádu, který je základním kamenem pro návrh a tvorbu svozových tras. Tyto trasy budou tvořeny s cílem optimalizace a ušetření provozních prostředků. Současný stav tuto otázku řeší pouze okrajově. Prioritně řeší, aby byla pokryta celá svozová oblast města.
Proposal of routes for communal waste salvage in Velké Meziříčí
Keywords: odpady; optimalizace; sběry; svozy; trasy; waste; optimalization; removal; salvage; routes