Posouzení systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve vybraném podniku - Liška, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se ve své první části zabývá základními pojmy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, systémy managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a jejich implementací. V druhé části bakalářské práce je posuzován systém bezpečnosti ochrany zdraví při práci v akciové společnosti Elektrárny Opatovice.
Assessment of Healt and Safety System at work in the selected company
Keywords: BOZP; riziko; povinnost; systém managementu BOZP; Health and safety; risk; duty; Occupational health and safety management system