Zefektivnění poskytování služeb v silniční nákladní dopravě ve společnosti Sporydo s.r.o. - Krejsa, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na zefektivnění poskytování služeb v silniční nákladní dopravě ve společnosti Sporydo s.r.o. Na základě analýzy současného stavu jsou vytvořeny návrhy na zefektivnění poskytování služeb ve společnosti Sporydo s.r.o. a provedeno jejich ekonomické zhodnocení.
Increasing Efficiency of Providing Services of Freight Road Transport in the Company Sporydo s.r.o.
Keywords: silniční nákladní doprava; Sporydo s.r.o.; vozový park; dispečeři; dopravci; freight road transport; fleet; dispatchers; forwarders