Komunální banka (Ano či ne) - Hozák, Pavel (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem bakalářské práce je provést průzkum bankovního trhu a zjistit, kolik bankovních institucí zaměřuje své služby na komunální sféru a dojít k závěru, zda-li by nebylo vhodné založit banku, která by těmito službami uspokojila potřeby komunální sféry. U vybraných bankovních institucí, je provedena vzájemná komparace vybraných bankovních služeb a je zhodnocen jejich přístup ke klientele.
Communal bank (Yes or no)
Keywords: communal banks; commercial banks; bank products; Banking; credits; bank accounts; komunální banky; komerční banky; bankovní produkty; Bankovnictví; úvěry; bankovní účty