Simulace provozního namáhání konstrukcí železničních vozidel - Culek st., Bohumil; Culek ml., Bohumil (Univerzita Pardubice, 1998)
V příspěvku je naznačen způsob použití programového systému ITFC (Iterative Transfer Function Compensation) k simulaci provozního namáhání konstrukce železničního vozidla. Dále je zde uveden postup transformace nestacionárního procesu namáhání konstrukce vozidla na proces stacionární.
Simulation of working stress on construction of railway trucks
Keywords: železniční vozidla; konstrukce; provozní namáhání; ITFC