Stanovení postupů pro organizaci odstavování nevyužitých vozů pracovního parku při návratu z ciziny v nepracovních dnech ve vybrané společnosti - Bondariuk, Mariia (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce analyzuje celkový stav hospodaření vozového parku u velkého nákladního dopravce. Téma práce se zaměřuje na stanovení jasných pravidel a postupů pro deponování nepoužívaných vozů během nepracovních dnů po návratu ze zahraničí, a taky na systematické plánování a organizaci jejich efektivního pohybu.
Determination of procedures for organizing the parking of unused vehicles of the working fleet on return from abroad on non-working days in a selected company
Keywords: ČD Cargo a.s.; nákladní doprava; nákladní vozy; odstavování vozů; ČD Cargo a.s.; freight transport; freight wagons; wagon parking