Ověření možností využití směsných cementů vyráběných v ČR do CB krytů vozovek - Stuchlík, Jakub (Univerzita Pardubice, 2006)
Ověření možností využití směsných cementů do CB krytů vozovek. Na základě informací ze zahraničí byly vybrány dva směsné cementy. Byl proveden návrh složení betonů, jejich výroba a následně bylo provedeno laboratorní ověření parametrů navržených betonů.
Verification of Possibilities of Blended Cements Usage for Rigid Pavements
Keywords: vozovka; dálnice; CB kryt; beton; cement; CEM; slinek; struska