Vzdělávání manažerů jako forma podnikání - Kučera, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2016)
Záměrem bakalářské práce je vysvětlení vzdělávání manažerů jako formy podnikání, rozšiřování kvalifikace manažerů. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy firemního vzdělávání a samotný systém firemního vzdělávání. Praktická část se bude zaměřovat na samotnou analýzu komerčního vzdělávání manažerů. Poslední část práce bude zaměřena na porovnání analyzovaných dat z praxe s teoretickými podklady u jedné vybrané firmy.
Training managers as a form of business
Keywords: vzdělávání manažérů; formy podnikání; kvalifikace manažerů; firemní vzdělání; komerční vzdělání; training managers; business forms; qualification of managers; business education; commercial education