SIMULACE ŘÍZENÍ DYNAMICKÝCH SYSTÉMŮ V PROSTŘEDÍ LABVIEW - Butor, Jiří (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce je věnována využití programu LabVIEW při modelování a simulaci dynamických systémů a jejich následném řízení PID regulátory s využitím modulu Control Design & Simulation Module. První část práce obsahuje stručné uvedení do programování v aplikaci LabVIEW a druhá je pak věnována řešení zadaných problémů. Součástí práce jsou naprogramované aplikace.
SIMULATION AND CONTROL OF DYNAMIC SYSTEMS IN LABVIEW ENVIRONMENT
Keywords: LabVIEW; PID controller; dynamic system; Control Design Simulation Module; PID regulátor; dynamický systém