Kontrola kvality v rutinní analýze tělních tekutin a biologických tkání - Bakhaev, Maksim (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce je věnovaná kontrole jakosti v oblasti biochemie a normám, které ji zajištu-jí. Práce se zabývá výrobou a certifikaci referenčních materiálů. Zmiňují se dostupnost různých referenčních materiálu.
Quality control in routine analysis of body fluids and biological tissues
Keywords: kontrola kvality; referenční materiály; mezilaboratorní porovnávání zkoušek; quality control; reference materials; interlaboratory comparison of tests