Informační systém SERVIS jako nástroj pro zvýšení konkurenceschopnosti firmy ODP software - Cibulka, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá možným ohrožením firmy v souvislosti s nedostatečným zabezpečením nové náplně činnosti firmy - záručním a pozáručním servisem. Zavedení elektronického informačního systému by firmě umožnilo zajistit kvalitní servis, při stávajícím počtu zaměstnanců a při předpokládaném zvýšení objemu servisní činnosti. Informační systém Servis by tedy firmě pomohl udržet dobré jméno a zvýšit její konkurenceschopnost.
SERVIS information system as a tool for increase competitiveness of the ODP software company
Keywords: Competitiveness; Quality; Information Systems; guarantee and after-guarantee services; Projects; Konkurenceschopnost; Kvalita; Informační systémy; záruční a pozáruční servis; projekty