Komunální obligace jako zdroj financování - Špačková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá podstatou financování prostřednictvím emise komunálních obligací.
Municipal bonds as a financial resource
Keywords: komunální obligace; Emise; cenné papíry; financování