Vytíženost manipulační techniky v závodě Juta 01 - Král, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce je zaměřena na vytíženost manipulační techniky v závodě Juta 01. Na základě provedené analýzy současného stavu jsou vytvořeny návrhy na zlepšení vytíženosti manipulační techniky, které mají pomoci závodu Juta 01 nejen k lepšímu využití manipulační techniky, ale i k úspoře finančních prostředků.
Payload Factor of Manipulation Equipment in Company Juta 01
Keywords: vytíženost; Juta 01; manipulační technika; vozíky; payload factor; Juta 01; manipulation technology; trolleys