Participace municipální a podnikatelské sféry na rozvojových aktivitách regionu - Urbánková, Pavla (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá postavením obce, jejím hospodařením podle vlastního rozpočtu, možností podnikání a zlepšování služeb pro obyvatele. Konkrétní příklad dokumentuje hospodaření města Rychnov n. Kněžnou v letech 1993-1996 a jeho participaci s podnikatelskou sférou v rámci zajištění městské hromadné dopravy.
The Participation of municipal and entrepreneurial sphere on developing activities in region
Keywords: obce; municipalita; rozpočty; majetek; Podnikání; Rychnov nad Kněžnou