Racionalizace úspor v oblasti bytového a nebytového hospodaření na úrovni obcí - Matějková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá charakteristikou majetkové části obce, plýtváním ve veřejné správě a hledáním možných úspor v této oblasti. Část práce se zaměřuje na analýzu bytového a nebytového fondu ve vybraných obcích. Zhodnoceno je také jestli je hospodaření vybraných obcí racionální a jak ovlivňuje sociální stránku v dané samosprávě.
Rationalization of savings in the area of housing and non-housing management at the level of municipalities
Keywords: bytový fond; nebytový fond; samospráva; úspory; racionalizace; housing fund; non-housing fund; self-government; savings; rationalization