Kvalita české diakritiky u písem - Turková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této diplomové práce je poskytnout obecný přehled o prpblematice české diakritiky.
Quality of czech diacritics in typefaces
Keywords: písmo; diakritika; čeština; typeface; diacritics; czech language