Virální online marketing - Hlávková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem práce je explikace základních principů a aspektů virálního marketingu v digitálním online prostředí. Následně na praktickém příkladu jsou definovány základní postupy a pravidla pro vytvoření virální kampaně, a aspekty nutné pro její úspěšné virální šíření.
Viral online marketing
Keywords: virální marketing; sociální média; Facebook; word-of-mouth marketing; internet; viral marketing; social media; Facebook; word-of-mouth marketing; internet