Analýza faktorů ovlivňující jednotlivé dopravně-logistické procesy - Málek, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Zpracování analýzy faktorů ovlivňujících dopravně-logistické procesy v podniku.
Analysis of factors influancing individual transport-logistic processes
Keywords: logistické systémy; Doprava; Podniková logistika