Teaching English vocabulary to children with specific learning difficulties - Juřičková, Olga (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá dětmi se specifickými poruchami učení jako je např. dyslexie, popisuje definice těchto poruch, jejich působení na děti, jak jim nejlépe čelit a zaměřuje se na způsoby jak tyto děti učit anglickou slovní zásobu.
Výuka anglické slovní zásoby dětem se specifickými poruchami čtení
Keywords: angličtina; dyslexie; poruchy čtení; výuka angličtiny; učení