Vliv podniku na vývoj v regionu : Foxconn CZ, s. r. o. - Stříteská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce podává obraz o regionu Pardubice, zkoumá daňové příjmy regionu, rozvoj regionu a charakterizuje firmu Foxconn CZ, s. r. o.. Zabývá se především vlivem této firmy na region v jednotlivých oblastech. Závěr je věnován konkrétnímu řešení této problematiky.
Company's impact on the development of the region (Foxconn CZ, s. r. o.)
Keywords: Regionální rozvoj; Region; Pardubice; podniky; Analýza; daňové příjmy