Magnetická rezonance srdce - úloha radiologického asistenta - Gruszka, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu radiologického asistenta při vyšetření srdce pomocí magnetické rezonance. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretickou část tvoří obecný popis anatomie srdce a podrobnější informace o magnetické rezonanci. V praktické části je popsán postup, jak se má vyšetření srdce pomocí magnetické rezonance provést.
MR heart examination - posittion of radiology assistant
Keywords: magnetická rezonance; srdce; magnetické pole; radiologický asistent; magnetic resonance; heart; magnetic field; radiology assistant