Analýza nákupního koše služeb úřadu - Kempf, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá oborem analýzy nákupního koše se zaměřením na služby, které poskytuje Městský úřad v Letohradě. Jedná se o průzkumně-výzkumnou práci, která je rozdělena do dvou částí. V práci jsou zobrazeny životní situace, v kterých občan využívá služeb úřadu.
Analysis market basket office service
Keywords: úřady; služby; analýza nákupního koše; asociační pravidla; Grafy; offices; services; analysis market basket; asociation rules; grafs