Testing speaking - Bučková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou ústního projevu v anglickém jazyce. Vyhotovuje a ověřuje testovací techniky jako dodatek k učebnici Project English 1.
Testování mluveného projevu
Keywords: Anglický jazyk; výuka jazyků; testovací metody; hodnocení; testy