Ekonomické vvyhodnocení ukončení řadících prací v železniční stanici Praha Vršovice seřaďovací nádraží k datu 31.12.1999 - Říha, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá ekonomickým vyhodnocením ukončení řadících prací v železniční stanici Praha Vršovice.
Economical evaluation of marshalling work termination in the railway station Praha Vršovice seřaďovací nádraží to the date 31st december 1999
Keywords: ekonomické vyhodnocení; řadící práce; železniční stanice