Provozní a ekonomické vyhodnocení realizace Aplikace 30 : předhláška mezinárodních nákladních vlaků - Florianová, Renata (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá zhodnocením přínosů realizace Aplikace 30 na ČD.
Keywords: železniční doprava; nákladní doprava; pohraniční přechodové stanice; předháška mezinárodního nákladního vlaku