Výběr kamerového systému pro zařízení staveniště stavby záchranné stanice - Škarka, Matěj (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se věnuje výběru kamerového systému pro zařízení staveniště záchranné stanice. V práci je popsána problematika bezpečnosti objektu, kamerové systémy a rozhodovací metody. Dále je popsána charakteristika prostoru staveniště, aktiv a rizik, spolu s provedenou kvantitativní analýzou rizik. Na základě těchto charakteristik jsou následně definovány požadavky na kamerový systém a technická a obchodní kritéria pro výběr kamerového systému zahrnující požadavky zadavatele a další dodatečná kritéria. Tato kritéria slouží jako základ pro aplikaci rozhodovacích metod za účelem výběru optimální varianty kamerového systému.
Selection of a camera system for the construction site equipment of a rescue station
Keywords: kamerové systémy; rozhodovací metody; bezpečnost objektu; multikriteriální výběr; CCTV systems; decision-making methods; object security; multi-criteria selection