Možnosti a aplikace v mobilních sítí 2. a 3. generace - Pošvová, Romana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na představení mobilních sítí a technologií 2. a 3. generace. Budou zde zmíněny principy jejich funkčnosti, struktura těchto sítí a jejich datové přenosy. Také zde bude vyhodnoceno, které technologie mobilních sítí a kteří mobilní operátoři na českém trhu jsou z hlediska datového přenosu a nákladů nejvýhodnější.
Options and applications in mobile network second and thrid generation
Keywords: mobile networks; technologies; data transfers; Costs; functionality; mobilní sítě; technologie; datové přenosy; Náklady; funkčnost