Odpadní vody (původ, zpracování a analýza) - Bartošová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na odpadní vody, na jejich původ hlavně z městských a průmyslových části, na zpracování odpadních vod. Poslední část zahrnuje analýzu - zejména chemické, mikrobiologické a instrumentální zkoušky.
Wastewaters (origin, treatment and analysis)
Keywords: odpadní vody; původ; zpracování; analýza; wastewater; origin; treatment; analysis