Bytová politika v ČR - Medlíková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2008)
Hlavním cílem této diplomové práce je poskytnout přehled o současné bytové politice v České republice a ve vybraných městech. Práce obsahuje popis a hodnocení současného stavu, právní úpravu i možnosti získávání podpor. Na příkladech jednotlivých měst ukazuje možnosti řešení dané problematiky a hodnotí je.
Housing policy in the Czech Republic
Keywords: housing; housing policy; supports; bydlení; bytová politika; podpory; Pelhřimov; Dvůr Králové nad Labem; Jičín