Možnosti řešení řídícího a měřícího systému pro zkušební stav železničních dvojkolí - Musil, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Příspěvek se zabývá možnostmi řešení řídícího a měřícího systému pro zkušební stav železničních dvojkolí. Je zde využit programovatelný automat (Tecomat), regulátor (Lenze), měřící ústředna (HBM-DMCplus) a softwarové systémy pro virtuální instrumentaci.
Keywords: železniční dvojkolí; řídicí systémy; měřicí metody; softwarové systémy