Nemocnice jako součást integrovaného záchranného systému a jejich připravenost na mimořádné události - Fukasová, Jana (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá bezpečností Pardubického kraje a podílem nemocnic na jejím zajištění. Analyzuje připravenost nemocnice na mimořádné události. Na základě této analýzy je proveden návrh na zlepšení současného stavu vybrané nemocnice.
Hospitals as the Part of the Regional Integrated Rescue System and Their Preparedness for Unexpected Events
Keywords: Mimořádná událost; integrovaný záchranný systém; nemocnice; připravenost; bezpečnost; Unexpected event; regional integrated rescue system; hospitals; preparedness; safety