Fenomén aktivního stáří v Pardubicích - Hazafyová, Monika (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá aktivním stáří v Pardubicích. Snaží se zmapovat možnosti, které mohou starší lidé v tomto městě využívat. Prostor je také dán výzkumné sondě, která byla provedena na Univerzitě volného času. Část práce je věnována také teoretickým poznatkům o stáří.
The issues of the active retirement in Pardubice
Keywords: stáří; aktivity; Vzdělávání; Pardubice; retirement; aktivities; Education