Zabezpečení komunikace mezi prostředky IoT - Stránský, Vít (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zabezpečení komunikace mezi prostředky Internetu věcí. V první části je definováno, co pojem IoT znamená, poté jsou popsány bezdrátové komunikační technologie podle dosahu signálu. Druhá polovina práce se zabývá útoky a bezpečností komunikace prostředků Internetu věcí.
Security of Communication between Objects of IoT
Keywords: Internet věcí; bezpečnost; bezdrátová komunikace; výukový materiál; Internet of Things; security; wireless communication; learning materials