Implementace arkádové hry - Veselý, Dominik (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou počítačové hry Bomberman pro více hráčů po síti LAN. V úvodu práce je představena samotná hra a její historie. Následně je popsán herní engine Unity, ve kterém byla hra vytvořena. Nakonec je podrobně vysvětlena implementace hlavních prvků ve hře.
The Arcade Implementation
Keywords: 3D počítačové hry; hry po síti LAN; arkádové hry; hry v Unity; Bomberman; 3D computer games; games through LAN network; arcade games; games in Unity; Bomberman