Analýza parkování na sídlišti Dubina v Pardubicích a návrhy jeho změn - Heřmánková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou parkování ve vybraných ulicích na sídlišti Dubina v Pardubicích. Nejprve je analyzován současný stav parkovacích míst v dané lokalitě. Dále jsou analyzována parkující vozidla, nejprve v dopoledních, a poté ve večerních hodinách. Cílem této práce je na základě provedené analýzy vytvořit návrhy změn v parkování za účelem zlepšení současné situace v dané oblasti.
Analysis of parking at the Dubina housing estate in Pardubice and proposals for its changes
Keywords: parkovací místa; parkování; parkující vozidla; sídliště Dubina; parking place; parking; parking vehicles; Dubina housing estate