Informační systém pro přepravní společnosti - Vrbas, Jiří (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá vývojem informačního systému pro přepravní společnosti. V práci jsou uvedeny dostupné softwarové produkty zabývající se touto problematikou. Jsou zde popsány použité komponenty knihovny Swing. Součástí práce je vlastní implementace informačního systému v programovacím jazyce Java. Jednotlivé části systému jsou zde popsané a je zde vysvětlena jejich funkce.
Information system for transport companies
Keywords: informační systém; přepravní společnosti; Java; MySQL databáze; knihovna Swing; information system; transport companies; Java; MySQL database; Swing library