Práce v chemické laboratoři z hlediska platné legislativy - Kryštůfková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Vývoj chemické legislativy v České republice. Povinnosti vyplývající z této legislativy pro chemickou laboratoř.
Overview of current legislation regarding the chemical laboratory work
Keywords: chemická legislativa; bezpečnostní listy; REACH; chemická laboratoř