Změna logistických nákladů v závislosti na zvýšení efektivity vytížení kapacity kamionů u vybraného dodavatele společnosti KIEKERT-CS, s. r. o. - Žáčková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vytížení kapacity kamionů při dodávce materiálu u vybraného dodavatele společnosti Kiekert-CS, s. r. o. Práce je rozdělena do tří částí. První kapitola obsahuje teoretické vymezení základních pojmů spojených s náklady a dopravou. Druhá kapitola obsahuje představení společnosti Kiekert a vybraného dodavatele, analýzu současného stavu vytížení kapacity kamionů a s tím spojených přepravních nákladů. Obsahem třetí kapitoly jsou návrhy na zvýšení efektivity vytížení kapacity kamionů a jejich zhodnocení.
The change of logistic costs depending on efficiency rise of trucks capacity utilization in a chosen supplier of the company KIEKERT-CS, s. r. o.
Keywords: logistické náklady; kapacita kamionů; Kiekert; Procoplast; logistic costs; truck capacity; Kiekert; Procoplast