Spokojenost klientů s poskytovanými službami v domově pro seniory - Panožková, Martina (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na spokojenost klientů s poskytovanými službami v domově pro seniory. Teoretická část je věnována vymezení pojmů stáří, stárnutí a spokojenosti. Dále pojednává o potřebách seniorů, zdravotní a sociální péči o seniory, kvalitě v sociálních službách a komunikaci se seniory. Výzkumná část prezentuje výsledky dotazníkového šetření, které bylo provedeno u vybraných klientů domova pro seniory a věnuje se diskuzi o výsledcích výzkumu.
Satisfaction of the clients with services provided in the retirement home
Keywords: domovy pro seniory; potřeby; senioři; služby; spokojenost; retirement home; necessities; seniors; services; satisfaction