Rekonstrukce traťového úseku Hradec Králové - Pardubice - Machek, David (Univerzita Pardubice, 2002)
Modernizace železniční tratě v úseku Hradec Králové - Pardubice, zdvojkolejnění včetně nezbytných úprav železničních stanic.
Keywords: modernizace; rekonstrukce; železniční tratě; Hradec Králové; Pardubice