Finanční řízení výrobního podniku - Klocová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá finančním řízením vybraného výrobního podniku. Důraz klade na metody finančního řízení a jejich komparaci. Je provedena finanční analýza podniku Lear Corporation Czech Republic, s.r.o. Na základě této analýzy jsou navržena možná řešení pro zlepšení stávající situace podniku.
Financial management of the production company
Keywords: financial management; methods of the financial management; financial analysis; finanční řízení; metody finančního řízení; finanční analýza