B2B marketingová strategie vybraného podniku - Jarošová, Ilona (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro společnost Bizerba Czech & Slovakia, s důrazem na B2B prostředí. Práce rozebírá teoretické základy marketingové strategie, specifika B2B trhu a analýzu externích faktorů ovlivňující podnikání společnosti. Dále představuje samotnou společnost Bizerba, její historii a stávající strategii včetně marketingové strategie pro rok 2023. Následně analyzuje vnější prostředí vybraného podniku. Poslední kapitola přináší návrh marketingové strategie pro rok 2024, zahrnující obchodní priority, doporučení pro komunikaci a propagaci a plánované obchodní aktivity spojené s produkty, včetně konkrétní lokální kampaně.
B2B marketing strategy of the selected company
Keywords: marketingová strategie; Bizerba; PEST analýza; analýza konkurence; obchodní aktivity; marketing strategy; Bizerba; PEST analysis; competitive analysis; business activities