Životní cyklus výrobku, osobní automobil Toyota Yaris - Cempírková, Eva (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza životního cyklu výrobku v aplikaci na konkrétním osobním automobilu Toyota Yaris.
Product lifecycle, passenger car Toyota Yaris
Keywords: osobní automobily; životní cyklus výrobku; recyklace; Toyota