Návrh na zvýšení prodeje finančních produktů na České poště, s. p. - Boukalová, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována prodejem finančních produktů od aliančních partnerů na České poště, s. p. Zabývá se analýzou současného stavu prodeje těchto produktů. Cílem práce je návrh na zvýšení prodeje finančních produktů na přepážkách pošt. V závěru práce je stanoven postup návrhu jak tohoto cíle dosáhnout.
Proposal for sale increasing of financial products at Czech post, s. p.
Keywords: Česká pošta; alianční partneři; finanční produkty; spořící produkty; Czech post; alliance partner; financial products; savings products