Marketingová komunikace zvoleného podniku - Bakešová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na navržení komunikační marketingové strategie pro akciovou společnost POLYMED medical CZ. Cílem je zanalyzovat prostředí a následně navrhnout odpovídající marketingovou komunikační strategii. Teoretická část práce se zabývá definicí základních pojmů marketingové komunikace, popisuje podstatu strategického řízení a analýzu prostředí. Praktická část se věnuje popisu podniku, analýze vnějšího mikroprostředí, analýze vnitřního mikroprostředí a následným návrhům marketingové komunikační strategie.
Marketing communication of the selected company
Keywords: marketingová komunikace; zákazníci; konkurence; marketingový mix; komunikační mix; marketing communication; customers; competition; marketing mix; communication mix